ANASAYFA HABERLER KUTUPHANE KURALLAR FORUM KAYIT OL
1 Mayıs 2024 14:40

GENEL DUYURU!

Uzun süredir boş duran sunucumuzu yeni nesil eğlence sunucusuna çevireceğiz.
Mağara sayısı düşürülecek ve etkinlikler aktif olacak.
Seviye 4 olduğunuzda haftanın belirli günleri veya saatleri talaar hep açık olacak.
Onur derdi ortadan kalkacak.
Oyuna başlangıçta verilen süreli itemlerin süresi ve statüleri arttırılacak.
Başlangıç ve seviye ödülleri zenginleştirilip yeni başlayan oyuncuyu oyunda ileriye taşımak adına yenilenecek.
Oyun içerisinde adminler dışında oyuncular içerisinden ırk temsilcileri seçilecek. Bu kişiler oyunda ki etkinlikleri,sorunları ve beklentileri haftalık olarak rapor edecek ve sesli(discord) üzerinden her hafta sonu yönetim toplantısında bizlere aktaracak.
Adminlerle irtibat değil direkt olarak sizlerin içerisinden seçilmiş ırk,hanlık temsilcileri ve mentorlara anında ulaşabileceksiniz.

Usta Lotro ve Usta Zarga bu birliğe katılacak oyuncuları bekliyor olacak!

  Usta Lotro,Uyku Vadisi bölgesinde   Usta Zarga,Zviglod Köyü bölgesinde bulabilirsiniz.

BİRLİK HAKKINDA

Kutsal Kılıç Birliği Kutsal ejderhalardan olan Erifarius ve Striagornun güçleri ve kudretlerini araştırmak için kurulan bir birliktir. Yeraltında insan ve magmar ayrımı olmadan, ulu bilgelerin,savaşçıların,zırh ustalarının ve zanaatçılarında bulunduğu özel bir atölye vardır. Bu atölyeye erişim oldukça zor ve tehlikelidir. Aksakalların önderliğinde kurulan bu birlikte iki ırkta da bulunmayan kılıçlar,kalkanlar,silahlar,topuzlar ve büyücüler tarafından nadide savaşçılara verilen iksirlerde burada üretilir. Silahlar,zırhlar ve kılıçlar ejderhaların ateşleri ile dövülür tamamen kullanışlı ve keskin hale gelmesinde feo yaratıklarının zehirli sıvıları kullanılır. Ayrıca itemlerin üzerlerine feoda bulunan nadir taşlar da eklenir. Bu taşlar ile zırhlar ve kılıçlar daha güzel ve nadir olurlar.
Bu birlik hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsan birlik görevini yerine getirip Kutsal Kılıç Birliğine kabul edildikten sonra kendinde gidip görebilirsin. Birlik onurun yükseldikçe item,zırh ve silahlara erişimin artacak ve seni güçlü kılacak her şeyi yerinde görebileceksin.Kutsal Kılıç Birliğine katılmak istiyorsan Usta Lotro ve Usta Zarga'ya ulaşmalısın!

Madalyalar

 
 
 

Gelişmeler

Hayran Madalyonu hakkında detaylar için konunun devamını okuyabilirsiniz!

age_rating
  • Kayıt ol
  • Hakkında
  • Forum
discord         facebook         instagram
twitter         youtube